- კვირა, 17.12.2017, 18:58
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა მოგესალმები სტუმარი | RSS
ძებნა
მენიუ
Accordion Menu Using jQuery

 SAITIS MENU

Block title
ონლაინ ფილმები
კალათა
belaia mgla

http://filmix.moy.su/_dr/5/02804123.jpg
ნანახია:736
09.04.2010(12:09)
კატეგორია: კრიმინალური

ალადინი / Аладин / Aladin

http://s46.radikal.ru/i114/1004/57/6097bfaf8c3a.jpg
ნანახია:942
11.04.2010(17:21)
კატეგორია: ინდური

ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ ჩვენი საიტი

Результат опроса Результаты Все опросы нашего сайта Архив опросов

Всего голосовало: 409
Обсудить опрос на форуме
სტატისტიკა
Locations of visitors to this page
სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
მთავარი » 2010 » აპრილი » 3 » ქათამი ზაფრანით და ბრინჯით ირანულად
22:18
ქათამი ზაფრანით და ბრინჯით ირანულად

ქათამი ზაფრანით და ბრინჯით ირანულად



პროდუქტები: 1 ქათამი (1,2 კგ); 2 ხახვი; 2 კბილი ნიორი 1 ჭიქა ქათმის ბულიონი ან თეთრი მშრალი ღვინო; 2 ჭიქა ბრინჯი; 150 გ. ცხვრის დუმა; 1 ს/კ ზეითუნის ზეთი მწიკვი ზაფრანა; 1 კონა ქინძი და ოხრახუში; 0,5 ჩ/კ ხმელი ქინძი; 2 ლიმონი; მოსართავად - რამოდენიმე ცალი უკურკო ზეთისხილი; მარილი, ძირა და შავი პილპილი გემოვნებით; 1-2 დაფნის ფოთოლი.

მომზადება: ღუმელი გავაცხელოთ 200 გრადუსამდე და მოვამზადოთ პროდუქტები: ხახვი, ნიორი და მწვანილი წვრილად დავჭრათ, დავფქვათ ხმელი ქინძი, რგოლებად დავჭრათ ლიმონი და ამოვაცალოთ თესლები. ზაფრანას დავასხათ 1 ჭიქა ცხელი ქათმის ნახარში. 3-4 ლიტრიანი ქოთნის ძირზე ჩავაწყოთ ჯერ ლიმონის ნაჭრები, შემდეგ ნიორი და მწვანილი. ზეთი, მარილი, პილპილი და დაფქული ქინძი ერთმანეთში ავურიოთ, ქათამს წავუსვათ შიგნიდან და გარედან, ჩავდოთ ქოთანში, დავასხათ ზაფრანიანი ბულიონი და შევდგათ ღუმელში დაახლოებით 90 წუთით (ქათმის ხორცი უნდა იყოს რბილი). ქათმის მომზადებამდე ცოტა ხნით ადრე, დავიწყოთ ბრინჯის მომზადება: ცხვირს დუმა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად და ჩავყაროთ საშუალო ზომის ქოთანში, მაღალ ცეცხლზე დავდგათ და გავადნოთ, ხიწიწი ამოვიღოთ ქოთნიდან და ამ ცხიმში ჩავყაროთ ბრინჯი, 2 წუთის განმავლობაში ვურიოთ დაბალ ცეცხლზე, შემდეგ დავასხათ 4 ჭიქა წყალი, გავუწყოთ მარილი, შავი პილპილი, დაფნის ფოთოლი და ძირა გემოვნებით, დავაფაროთ საფარებელი და 15 -20 წუთის განმავლობაში ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე. ქოთანი თავდახურილი დავტოვოთ 10 წუთით. სუფრასთან მივიტანოთ ქათამთან და უკურკო ზეთისხილთან ერთად, ზემოდან კი მოვასხათ მისივე წვენი.

კატეგორია: აღმოსავლური სამზარეულო | ნანახია: 935 | დაამატა: buxnika | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
Имя *:
Email:
ЖирныйКурсивПодчёркнутый СсылкаЕ-майлКартинкаСкрытый текст По левому краюПо центруПо правому краю



[Код безопасности]

--> <--
შესვლის ფორმა
სტუმარი

შეტყობინება:

ჯგუფი:
სტუმრები
დრო:18:58

მოგესალმებით სტუმარო, მოხარული ვარ თქვენი საიტზე შემოსვლით, გთხოვთ დარეგისტრირდეთ, ან გაიაროთ ავტორიზაცია!
მოუსმინე სიმღერას
Ususuri_Chiti
Lasha_Glonti
Tutis-xe
iebi
maia
Shens_Kuchas_Mivyvebi
Chemi_Agaraxar_Morcha
iasamani
ჩვენი პატარები

ლევანიკო ბათიაშვილი


ანრი გველესიანი


მარიამ ბუხნიკაშვილი


თაკო კოპაძე


ანა კოპაძე


თევდორე ხაჩიძე


ელენე ხაჩიძე

საკონტაქტო Skype
მომწერეთ Skype-ში Напиши мне в чате
კალენდარი

საიტის მეგობრები
описание

Copyright MyCorp © 2017
Create a free website with uCoz