მშრალი, მარილმოყრილი ინდაური - 3 აპრილში 2010 - enki-benki

- პარასკევი, 24.03.2017, 03:05
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა მოგესალმები სტუმარი | RSS
ძებნა
მენიუ
Accordion Menu Using jQuery

 SAITIS MENU

Block title
ონლაინ ფილმები
კალათა
1


ნანახია:524
07.04.2010(14:54)
კატეგორია: გოგოებისთვის

1


ნანახია:569
07.04.2010(14:24)
კატეგორია: პატარებისთვის

მოხარშული “რგოლები”


ნანახია:532
03.04.2010(21:19)
კატეგორია: დესერტი

ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ ჩვენი საიტი

Результат опроса Результаты Все опросы нашего сайта Архив опросов

Всего голосовало: 407
Обсудить опрос на форуме
სტატისტიკა
Locations of visitors to this page
სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
მთავარი » 2010 » აპრილი » 3 » მშრალი, მარილმოყრილი ინდაური
22:01
მშრალი, მარილმოყრილი ინდაური

მშრალი, მარილმოყრილი ინდაური


შემადგენლობა:
ერთი 7-8 კილოიანი ინდაური
ნახევარი ჭიქა მარილი
1 სუფრის კოვზი შავი პილპილი
10 ღერი ცოცხალი ქონდარი
ნახევარი კონა ოხრახუში
2 ცალი მცირე ზომის ხახვი (შუაზე გაჭრილი)
2 ცალი მცირე ზომის ვაშლი (შუაზე გაჭრილი)
ნახევარი ჭიქა კარაქი
ნახევარი ჭიქა თეთრი ღვინო (აუცილებელი არაა)

მომზადების წესები:
1. ინდაურის მომზადება დაიწყეთ ორი დღით ადრე. გაასუფთავეთ ხორცი და დაამარილეთ. ეცადეთ, მარილი ყველგან თანაბრად მოედოს.
2. გაახვიეთ ინდაური პოლიეთილენის პარკში და მოათავსეთ მაცივარში. მეორე ღამით ინდაური გადააბრუნეთ. მაცივრიდან მომზადებამდე მხოლოდ ორი საათით ადრე გამოიღეთ და ჯამზე მოათავსეთ.
3. ღუმელი მაღალ ტემპერატურაზე დააყენეთ. ინდაურს მოაყარეთ შავი პილპილი. დაუმატეთ ქონდარი, ოხრახუში, ნახევარი ხახვი და ნახევარიც ვაშლი. ფეხები წვრილი თოკით შეუკარით. დარჩენილი ვაშლი და ხახვი ფრინველის კისერთან დააწყეთ.
4. მკერდისა და ბარკლების კანზე კარაქი გადაუსვით და მოაყარეთ დარჩენილი წიწაკაც.
5. შეწვით. ნახევარ საათში ღუმელს დაუწიეთ. ინდაური გადმოიღეთ ცეცხლიდან და ფრთის ბოლოები ფოლგით შეუხვიეთ. ტაფას ჭიქანახევარი წყალი ან ღვინო დაასხით და მომდევნო ორი საათიც ინდაური ტაფაში, საშუალო ცეცხლზე გააჩერეთ. ფრთებიდან ფოლგა ბოლო ნახევარი საათის დარჩენისას მოხსენით.
6. როდესაც შეიწვება, სითხე ქვაბში დატოვეთ და ინდაური გაშლილ თეფშზე გადაიტანეთ. გადააფარეთ ფოლგა და სამზარეულოს ნესტიანი ტილო. ასე გააჩერეთ, სულ ცოტა, ნახევარი საათით.
7. ქვაბში დარჩენილი ცხიმი ცალკე ჭურჭელში გადაიტანეთ. ქვაბის ფსკერს თეთრი ღვინო ან ბულიონი მოავლეთ და ეს სითხეც ჭურჭელში გადაასხით. მოგვიანებით მას საწებლის მოსამზადებლად გამოიყენებთ.

კატეგორია: კავკასიური სამზარეულო | ნანახია: 574 | დაამატა: buxnika | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
Имя *:
Email:
ЖирныйКурсивПодчёркнутый СсылкаЕ-майлКартинкаСкрытый текст По левому краюПо центруПо правому краю



[Код безопасности]

--> <--
შესვლის ფორმა
სტუმარი

შეტყობინება:

ჯგუფი:
სტუმრები
დრო:03:05

მოგესალმებით სტუმარო, მოხარული ვარ თქვენი საიტზე შემოსვლით, გთხოვთ დარეგისტრირდეთ, ან გაიაროთ ავტორიზაცია!
მოუსმინე სიმღერას
Ususuri_Chiti
Lasha_Glonti
Tutis-xe
iebi
maia
Shens_Kuchas_Mivyvebi
Chemi_Agaraxar_Morcha
iasamani
ჩვენი პატარები

ლევანიკო ბათიაშვილი


ანრი გველესიანი


მარიამ ბუხნიკაშვილი


თაკო კოპაძე


ანა კოპაძე


თევდორე ხაჩიძე


ელენე ხაჩიძე

საკონტაქტო Skype
მომწერეთ Skype-ში Напиши мне в чате
კალენდარი

საიტის მეგობრები
описание

Copyright MyCorp © 2017
Create a free website with uCoz