| ძებნა |
|
 |
| მენიუ |
|
Accordion Menu Using jQuery
|
 |
| Block title |
 |
 |
| კალათა |
| aidio |
 | ნანახია:1746 05.04.2010(17:06) |
|
 |
| ჩვენი გამოკითხვა |
|
 |
| სტატისტიკა |
სულ ონლაინში: 1 სტუმარი: 1 მომხმარებელი: 0
|
 |
|
მთავარი » 2010 » აპრილი » 3 » ხბოს ხორცის რულეტი
|
ხბოს ხორცის რულეტი
1,5 კგ ხბოს ხორცი 1-1 კონა ოხრახუსი ქინძი ნიახური 3-4 კბილი ნიორი წიწაკა მარილი კოწახური გემოვნებით
ხბოს სუკი (ან ბარკლის რბილი ნაჭერი) გავჭრათ 2 სმ სისქის ბრტყელ ნაჭრად. ცალკე გავაკეთოთ ნარევი: ხორცსაკეპ მანქანაში გატარებული ნიორი, მწვანილი, წიწაკა, მარილი, კოწახური ავურიოთ კარგად და წავუსვათ ხორცს. გადავახვიოთ რულეტის მსგავსად, შევკრათ კაპრონის ძაფით და შევწვათ აირღუმელში. გაციების შემდეგ შემოვაცალოთ ძაფი და დავჭრათ ძეხვისებურად.
|
|
კატეგორია: კავკასიური სამზარეულო |
ნანახია: 1581 |
დაამატა: buxnika
| რეიტინგი: 0.0/0 |
|
|
| შესვლის ფორმა |
სტუმარი
შეტყობინება:
ჯგუფი: სტუმრები
დრო:06:28
მოგესალმებით სტუმარო, მოხარული ვარ თქვენი საიტზე შემოსვლით, გთხოვთ დარეგისტრირდეთ, ან გაიაროთ ავტორიზაცია!
|
 |
| ჩვენი პატარები |
|
 |
| საკონტაქტო Skype |
მომწერეთ Skype-ში
 |
 |
| საიტის მეგობრები |
 |
 |
|