შემადგენლობა: 1 ჭიქა შაქარი 3 ჭიქა წვრილად დაჭრილი ქოქოსი ნახევარი ჭიქა დანაყილი ნუში 3 კვერცხის ცილა (აუქაფებელი, ოდნავ გათქვეფილი) 1 ჩაის კოვზი ვანილის ექსტრაქტი ერთი დანის წვერი მარილი
მომზადების წესები: 1. ყველა ინგრედიენტი ერმანეთს აურიეთ და ხელით ან მიქსერით კარგად ათქვიფეთ. 2. გამოიყენეთ ტაფა, რომელიც არ იწვავს ან დაიხმარეთ პერგამენტის ქაღალდი. ხელები დაისველეთ და გააკეთეთ პატარა ბურთები. ტაფაზე ისინი 2 სანტიმეტრის დაშორებით დააწყეთ. 3. გააჩერეთ ცეცხლზე, სანამ არ გამაგრდება და კიდეები ღია ყავისფერ ფერს არ მიიღებს. ამას, დაახლოებით, 15 წუთი დასჭირდება. შემდეგ გადმოიღეთ ცეცხლიდან და სანამ მიირთმევთ, გაგრილებისთვის ნახევარი საათი აცადეთ. რაც ყველაზე მოსახერხებელია, ნამცხვარი თავდახურულ ჭურჭელში 3 დღეზე მეტხანს ინახება.
მომზადების ხანგრძლივობა: ნახევარი საათი, პლუს დრო გაგრილებისვის. რაოდენობა: დაახლოებით, 24 ცალი.