| 
| ძებნა |  |  |  |  |  
| მენიუ |  | Accordion Menu Using jQuery |  |  |  
| Block title |  |  |  |  |  
| კალათა |  | | 8 |  | 
 ![]() 
 |  | ნანახია:1664 30.03.2010(23:57)   | 
| 1 |  | 
  
 |  | ნანახია:1369 07.04.2010(14:12)   | 
| Basiani |  | 
  
 |  | ნანახია:1776 05.04.2010(17:50)   | 
 |  |  |  
| ჩვენი გამოკითხვა |  |  |  |  |  
| სტატისტიკა |  |   
 სულ ონლაინში: 1 სტუმარი: 1 მომხმარებელი: 0 |  |  |  | | მთავარი » 2010 » აპრილი » 3 » “რთული” უხა 
 
|  |  | "რთული” უხა 
 მასალა:200გრ. დაკონსერვებული ნატურალური ვირთევზას ღვიძლი
 2-3 ცალი კარტოფილი (დაჭრილი კუბებად)
 1 ცალი ხახვი (წვრილად დაჭრილი და ძმარში ჩაბასტურმებული)
 ორაგულის (სიომგის) სტეიკი 500გრ. ან ორი თავი
 წყალი, დაახლოებით 2 ლიტრი.
 მომზადება:
 კარტოფილს ვყრით წყალში და ვხარშავთ. ცოტა მარილს ვაყრით, პილპილს, დაფნას ვაგდებთ და ვდებთ თევზის ნაჭრებს. ვხარშავთ 10-15 წუთს, ვაზავებთ პილპილით.
 ვირთევზას ღვიძლს წვენს გადავუწურავთ, ჩანგლით დავჭყლიტავთ და ჩავუშვებთ წვნიანში. კიდევ ვადუღებთ 2 წუთს. ხახვი გადავწუროთ ძმრისგან, ჩავუშვათ წვნიანში და გამოვრთოთ, დავამატოთ დაჭრილი ქინძიც. დავაფაროთ სახურავი და 10 წუთის მერე მივირთვათ.
 
 |  | კატეგორია: თევზეული |
ნანახია: 1529 |
დაამატა: buxnika
| რეიტინგი: 0.0/0 |  | 
 | 
| შესვლის ფორმა |  | სტუმარი 
  
შეტყობინება:      ჯგუფი: სტუმრები
 დრო:16:18
 მოგესალმებით სტუმარო, მოხარული ვარ თქვენი საიტზე შემოსვლით, გთხოვთ დარეგისტრირდეთ, ან გაიაროთ ავტორიზაცია!
 |  |  |  
| ჩვენი პატარები |  |  |  |  |  
| საკონტაქტო Skype |  | მომწერეთ Skype-ში  |  |  |  
| საიტის მეგობრები |  |  |  |  |  |