საქონლის ხორცის გუფთები იტალიურად
500 გრ. ფარში, საქონლის ხორცის 2 ცალი კვერცხი 1 თავი ხახვი 150 გრ. უცხიმო ხაჭო ბეგქონდარა, დიდი კამა 100 მლ. ღვინო 500 გრ. დაჭრილი პომიდორი თავის წვენში ოხრახუში მარილი, პილპილი გემოვნებით
ფარშით, კვერცხით, ხაჭოთი და საკმაზებით მოვამზადოთ მასა,რომლისგან ამოვიყვანთ გუნდებს, ამოვავლებთ ფქვილში და დავაწითლებთ ტაფაზე. დავამატოთ ღვინო, პომიდორი, დაჭრილი ხახვი და ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 10 წუთი. მოვაყაროთ ოხრახუში და 2 წუთის მერე მზად არის.
|