ძებნა |
|
|
მენიუ |
Accordion Menu Using jQuery
|
|
Block title |
|
|
კალათა |
8 |
| ნანახია:1840 30.03.2010(23:56) |
|
|
ჩვენი გამოკითხვა |
|
|
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში: 7 სტუმარი: 7 მომხმარებელი: 0
|
|
|
მთავარი » 2010 » აპრილი » 3 » აჯაფსანდალი
|
აჯაფსანდალი
2 კგ ბადრიჯანი 1 კგ პამიდორი 3-4 ბულგარული წიწაკა 2 სტაფილო 1 კგ კარტოფილი 1-1 კონა მწვანილი
გათლილი, რგოლებად დაჭრილი ბადრიჯანი შევწვათ ორივე მხრიდან, ცალკე ზეთში მოვშუშოთ ხახვი, წვრილად დაჭრილი სტაფილო და წითელი ბურგალური წიწაკა. ასევე ცალკე ზეთში შევწვათ კარტოდილი. ღრმა ჭურჭელში ფენებად ჩავაწყოთ ბადრიჯანი, შემდეგ მოშუშული ხახვი, შემწვარი კარტოფილი. წვრილად დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში, რეჰანი, კამა ავურიოთ გახეხილ პამიდორში, დავუმატოთ მარილი, წიწაკა და მოვასხათ ქვაბში ჩალაგებულ ბადრიჯანს და კარტოფილს.
|
კატეგორია: კავკასიური სამზარეულო |
ნანახია: 2932 |
დაამატა: buxnika
| რეიტინგი: 0.0/0 |
|
|
შესვლის ფორმა |
სტუმარი
შეტყობინება:
ჯგუფი: სტუმრები
დრო:10:03
მოგესალმებით სტუმარო, მოხარული ვარ თქვენი საიტზე შემოსვლით, გთხოვთ დარეგისტრირდეთ, ან გაიაროთ ავტორიზაცია!
|
|
ჩვენი პატარები |
|
|
საკონტაქტო Skype |
მომწერეთ Skype-ში
|
|
საიტის მეგობრები |
|
|
|