| ძებნა |
|
 |
| მენიუ |
|
Accordion Menu Using jQuery
|
 |
| Block title |
 |
 |
| კალათა |
| გრიპი |
![]() | ნანახია:2479 13.04.2010(11:29) |
| 1 |
![]() | ნანახია:1446 07.04.2010(16:04) |
| 1 |
![]() | ნანახია:1460 07.04.2010(14:57) |
|
 |
| ჩვენი გამოკითხვა |
|
 |
| სტატისტიკა |
სულ ონლაინში: 1 სტუმარი: 1 მომხმარებელი: 0
|
 |
|
მთავარი » 2010 » აპრილი » 3 » British Pork Pie
|
British Pork Pie 
ცომი
115 გრ. კარაქი 115 გრ. ღორის ქონი ფქვილი მარილი 1 კვერცხი.
ცომი ნახევრად ფხვიერი ფაქტურისაა. შეიძლება მისი ერთი დღით ადრე მომზადება და მაცივარში შენახვა.
ფარში
700 გრ. ღორის გატარებული ხორცი 600 გრ. მსხვილად დაჭრილი Berkshire ham, ქართულ რეალობაში ალბათ ჩვეულებრივი შაშხი გამოდგება 1 დიდი თავი გახეხილი ხახვი 1 ჩაის კოვზი გატარებული ნიორი 2.6 ჩაის კოვზი მარილი 1 ჩაის კოვზი შავი წიწაკა 1 ჩ. კ. ქონდარი 1/2/ ჭიქა ცივი ქათმის ბულიონი
1. დაბალ ცეცხლზე მოშუშეთ ნიორი და ხახვი 1 ჩაის კოვზ კარაქთან ერთად, გააგრილეთ, დაუმატეთ ქონდარი და გააცივეთ. 2. დიდ ჯამში აურიეთ ღორის ხორცი, წიწაკა, მარილი და ხახვის და ნიორის მასა და ბულიონი. 3. ცომი გაყავით 2 ნაწილად. დაახლოებით 30 სანტიმეტრის დიამეტრზე გააბრტყელეთ და გამოსაცხობ ღრმა ჭურჭელში გადაიტანეთ. სიღრმე ამოავსეთ ხორცის ფარშით. შემოახვიეთ დარჩენილ ცომიც, გააბრტყელეთ, ცენტრში გაუკეთეთ ღრუ, ვარსკვლავის ან სხვ. ფორმის. ამ ღრუს მეშვეობით სითხე გადმოიღვრება ცხობის დროს. ეს ყველაფერი დააფარეთ ფარშს. 4. ღვეზელს წაუსვით გათქვეფილი კვერცხი. 5. ღუმელი კარგად გაახურეთ. 20 წუთის განმავლობაში 325 გრადუსზე აცხვეთ და შემდეგ კი 150 გრადუსზე დაახლ 40-50 წთ. შეიძლება საჭირო გახდეს გადმოდენილი წვენის გადასხმა. გამოიღეთ ღუმელიდან, ოდნავ გააცივეთ და მიირთვით.
|
|
კატეგორია: ევროპულუ |
ნანახია: 1642 |
დაამატა: buxnika
| რეიტინგი: 0.0/0 |
|
|
| შესვლის ფორმა |
სტუმარი
შეტყობინება:
ჯგუფი: სტუმრები
დრო:17:17
მოგესალმებით სტუმარო, მოხარული ვარ თქვენი საიტზე შემოსვლით, გთხოვთ დარეგისტრირდეთ, ან გაიაროთ ავტორიზაცია!
|
 |
| ჩვენი პატარები |
|
 |
| საკონტაქტო Skype |
მომწერეთ Skype-ში
 |
 |
| საიტის მეგობრები |
 |
 |
|