1 კგ ბადრიჯანი 400 გ ყველი 4 ცალი კვერცხი 200 გ კარაქი 1 კონა პიტნა 400 გ არაჟანი მარილი გემოვნებით
საშუალო ზომის ბადრიჯანს ამოვაცალოთ დანით თესლი და ნახევრად შევწვათ აირღუმელში.ცალკე გავამზადოთ სატენი: წვრილად დაჭრილი მოხარშული კვერცხი, დაგხვნილი ყველი, დაჭრილი პიტნა და კარაქი ავურიოთ ერთმანეთში და გამოვტენოთ ბადრიჯნები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე და შევდგათ აირღუმელში. როცა გამზადდება, მოვასხათ არაჟანი და მივირთვათ.