- კვირა, 22.12.2024, 10:02
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა მოგესალმები სტუმარი | RSS
ძებნა
მენიუ
Accordion Menu Using jQuery

 SAITIS MENU

Block title
ონლაინ ფილმები
კალათა
1


ნანახია:1280
07.04.2010(16:07)

ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ ჩვენი საიტი

Результат опроса Результаты Все опросы нашего сайта Архив опросов

Всего голосовало: 409
Обсудить опрос на форуме
სტატისტიკა
Locations of visitors to this page
სულ ონლაინში: 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0
მთავარი » 2010 » აპრილი » 3 » ღვიძლი ვენეციურად
22:14
ღვიძლი ვენეციურად

ღვიძლი ვენეციურად



მასალა:
500გ ღვიძლი (სასურველია ხბოსი ან დეკეულის)
150გ ფქვილი
100გ ყველი
200 მლ 22%-იანი ნაღები
0.5 ჭიქა თეთრი ღვინო
3 თავი ხახვი
კარაქი და ზეთი შესაწვავად
მარილი, შავი პილპილი, რეჰანი, შაშკვლავი

ხახვი დავჭრათ თხელ ნახევარწრეებად და შევწვათ კარაქის და ზეთის ნარევში ცხელ ტაფაზე. მოგრძო თხელ ნაჭრებად დაჭრილი ღვიძლი ამოვავლოთ ფქვილის, მარილის და პილპილის ნაზავში და ხახვთან ერთად 6-7 წუთის განმავლობაში შევწვათ მაღალ ცეცხლზე. დავამატოთ ნახევარი ჭიქა ღვინო და დავტოვოთ ცეცხლზე ღვინის ამოშრობამდე. დავასხათ ათქვეფილი ნაღები და გავაჩეროთ 2-3 წუთი მუდმივი მორევით. ბოლოს მოვახეხოთ ყველი, 2 წუთით დავხუროთ თავზე და გადმოვდგათ ცეცხლიდან. მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანილი.

კატეგორია: ევროპულუ | ნანახია: 1567 | დაამატა: buxnika | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
Имя *:
Email:
ЖирныйКурсивПодчёркнутый СсылкаЕ-майлКартинкаСкрытый текст По левому краюПо центруПо правому краю



[Код безопасности]

--> <--
შესვლის ფორმა
სტუმარი

შეტყობინება:

ჯგუფი:
სტუმრები
დრო:10:02

მოგესალმებით სტუმარო, მოხარული ვარ თქვენი საიტზე შემოსვლით, გთხოვთ დარეგისტრირდეთ, ან გაიაროთ ავტორიზაცია!
მოუსმინე სიმღერას
Ususuri_Chiti
Lasha_Glonti
Tutis-xe
iebi
maia
Shens_Kuchas_Mivyvebi
Chemi_Agaraxar_Morcha
iasamani
ჩვენი პატარები

ლევანიკო ბათიაშვილი


ანრი გველესიანი


მარიამ ბუხნიკაშვილი


თაკო კოპაძე


ანა კოპაძე


თევდორე ხაჩიძე


ელენე ხაჩიძე

საკონტაქტო Skype
მომწერეთ Skype-ში Напиши мне в чате
კალენდარი

საიტის მეგობრები
описание

Copyright MyCorp © 2024
Create a free website with uCoz