- ორშაბათი, 30.12.2024, 19:23
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა მოგესალმები სტუმარი | RSS
ძებნა
მენიუ
Accordion Menu Using jQuery

 SAITIS MENU

Block title
ონლაინ ფილმები
კალათა
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ ჩვენი საიტი

Результат опроса Результаты Все опросы нашего сайта Архив опросов

Всего голосовало: 409
Обсудить опрос на форуме
სტატისტიკა
Locations of visitors to this page
სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
მთავარი » 2010 » აპრილი » 3 » ლობიო ქოთანში
20:03
ლობიო ქოთანში

ლობიო ქოთანში


500 გრ წითელი ლობიო, 2 თავი ხახვი, 2 კბილი ნიორი, ქინძი, პიტნა, წიწაკა და მარილი - გემოვნებით.
ლობიო გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქოთანში, დავასხათ წყალი და შემოვდგათ ცეცხლზე. წყლის ამოშრობასთან ერთად დავამატოთ ანადუღარი წყალი.
მდუღარე ლობიოს დავამატოთ დაჭრილი თავი ხახვი.
როდესაც ლობიო მოიხარშება, დავამატოთ დანაყილი ნიორი, დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში, ქონდარი, პიტნა, დანაყილი წიწაკა და მარილი. მოხარშული, მზა ლობიო გულდაგულ ამოვზილოთ კოვზით (უმჯობესია ხისა), ვადუღოთ კიდევ 2-3 წუთი და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
თუ გვინდა, რომ კერძს ჰქონდეს მომჟავო გემო, ხარშვის ბოლოს შეგვიძლია დავამატოთ ტყლაპი, ტყემლის საწებელი, ბროწეულის წვენი ან ღვინის ძმარი.
ხარშვის დროს შეგვიძლია დავამატოთ 2-3 სუფრის კოვზი დანაყილი ნიგოზი და რამდენიმე დაფნის ფოთოლი.


კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2735 | დაამატა: buxnika | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
Имя *:
Email:
ЖирныйКурсивПодчёркнутый СсылкаЕ-майлКартинкаСкрытый текст По левому краюПо центруПо правому краю



[Код безопасности]

--> <--
შესვლის ფორმა
სტუმარი

შეტყობინება:

ჯგუფი:
სტუმრები
დრო:19:23

მოგესალმებით სტუმარო, მოხარული ვარ თქვენი საიტზე შემოსვლით, გთხოვთ დარეგისტრირდეთ, ან გაიაროთ ავტორიზაცია!
მოუსმინე სიმღერას
Ususuri_Chiti
Lasha_Glonti
Tutis-xe
iebi
maia
Shens_Kuchas_Mivyvebi
Chemi_Agaraxar_Morcha
iasamani
ჩვენი პატარები

ლევანიკო ბათიაშვილი


ანრი გველესიანი


მარიამ ბუხნიკაშვილი


თაკო კოპაძე


ანა კოპაძე


თევდორე ხაჩიძე


ელენე ხაჩიძე

საკონტაქტო Skype
მომწერეთ Skype-ში Напиши мне в чате
კალენდარი

საიტის მეგობრები
описание

Copyright MyCorp © 2024
Create a free website with uCoz