ძებნა |
|
 |
მენიუ |
Accordion Menu Using jQuery
|
 |
Block title |
 |
 |
კალათა |
1 |
![]() | ნანახია:1713 30.03.2010(23:21) |
1 |
![]() | ნანახია:1409 07.04.2010(14:32) |
|
 |
ჩვენი გამოკითხვა |
|
 |
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში: 1 სტუმარი: 1 მომხმარებელი: 0
|
 |
|
მთავარი » 2010 » აპრილი » 3 » ორაგული სულგუნით
|
ორაგული სულგუნით ორაგული გადავჭრათ შუაზე ისე, რომ არ გავაცალკევოთ ნაჭრები, მხოლოდ ხერხემლის ძვალი და ფხები ამოვაცალოთ, მოვაპკუროთ ღვინო ან ლომნის წვენი (გემოვნების მიხედვით), დავაყაროთ ახალდაფქვილი შავი პილპილი და თევზი რამდენიმე საათით სიცივეში დავტოვოთ. ღუმელში შედგმის წინ შუაში დაუდოთ სულგუნის ნაჭრები (ან გახეხილი სულგუნი), დავამატოთ დაფნა, ლიმონის ნაჭრები და თავზე ფოლგა დავაფაროთ, ან მთლიანად ფოლგაში შევახვიოთ. მზადდება დაახლოებიტ 200 გრადუსზე, დრო დამოკიდებულია თევზის სიდიდეზე, თავადაც მიხვდებით P.S. მარილი მოაყარეთ ყველის სიმლაშის მიხედვით.
|
კატეგორია: თევზეული |
ნანახია: 1680 |
დაამატა: buxnika
| რეიტინგი: 0.0/0 |
|
|
შესვლის ფორმა |
სტუმარი
შეტყობინება:
ჯგუფი: სტუმრები
დრო:09:05
მოგესალმებით სტუმარო, მოხარული ვარ თქვენი საიტზე შემოსვლით, გთხოვთ დარეგისტრირდეთ, ან გაიაროთ ავტორიზაცია!
|
 |
ჩვენი პატარები |
|
 |
საკონტაქტო Skype |
მომწერეთ Skype-ში
 |
 |
საიტის მეგობრები |
 |
 |
|