0,5 კგ ძროხის ხორცი 3-4 თავი ხახვი 0,5 კგ. ღორის ხორცი 3 კბილი ნიორი 1-1 კონა ქინძი ოხრახუში 1 ჩ/ჭ ბრინჯი 1 ღერი ქონდარი კომბოსტო ან ვაზის ფოთოლი წიწაკა, მარილი გემოვნებით
თანაბარი პროპორციით ძროხისა და ღორის ხორცი გავატაროთ მწვანილთან, ხახვთან და ნიორთან ერთად, შევურიოთ ბრინჯი, წიწაკა, მარილი (შეიძლება ცოტა ქონდარიც). შევახვიოთ კომბოსტოს ან ვაზის ფოთლებში, ჩავაწყოთ ქვაბში, მოვასხათ ტომატის წვენი ან გახეხილი პამიდორი და მოვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე.