ძებნა |
|
|
მენიუ |
Accordion Menu Using jQuery
|
|
Block title |
|
|
კალათა |
avatar |
| ნანახია:1623 09.04.2010(11:55) |
1 |
| ნანახია:1692 30.03.2010(23:21) |
1 |
| ნანახია:1417 07.04.2010(16:01) |
|
|
ჩვენი გამოკითხვა |
|
|
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში: 1 სტუმარი: 1 მომხმარებელი: 0
|
|
|
მთავარი » 2010 » აპრილი » 3 » შემწვარი თართი ან ზუთხი პამიდვრის საწებლით
23:04 შემწვარი თართი ან ზუთხი პამიდვრის საწებლით |
შემწვარი თართი ან ზუთხი პამიდვრის საწებლით გასუფთავებული, გარეცხილი, ნაჭრებად დაჭრილი თევზი (თართი ან ზუთხი) ორივე მხრიდან შეწვით ცხელ ტაფაზე მცენარეულ ზეთში. პამიდორი გახეხეთ სახეხზე, ჩაასხით ქვაბში, დაუმატეთ მცენარეული ზეთი, დადგით ცეცხლზე და მოხარშეთ შესქელებამდე. ხარშვის დასრულებისას დაუმატეთ დანაყილი ნიორი, წიწაკა და ძალიან წვრილად დაჭრილი ოხრახუში. ხახვი დაჭერით მრგვალად, მოათავსეთ ზეთიან ტაფაზე და მოშუშეთ. შემწვარი თევზი ლანგარზე დაალაგეთ, მოასხით მოშუშული ხახვი და ზემოდან პამიდვრის საწებელი. მასალა: თევზი (თართი ან ზუთხი) - 1 კილოგრამი. ხახვი - 3-4 თავი. პამიდორი - 1 კილოგრამი. მცენარეული ზეთი - 5 სუფრის კოვზი. ოხრახუში - 2 ძირი. წიწაკა და მარილი - გემოვნებით.
|
კატეგორია: თევზეული |
ნანახია: 1902 |
დაამატა: buxnika
| რეიტინგი: 0.0/0 |
|
|
შესვლის ფორმა |
სტუმარი
შეტყობინება:
ჯგუფი: სტუმრები
დრო:17:35
მოგესალმებით სტუმარო, მოხარული ვარ თქვენი საიტზე შემოსვლით, გთხოვთ დარეგისტრირდეთ, ან გაიაროთ ავტორიზაცია!
|
|
ჩვენი პატარები |
|
|
საკონტაქტო Skype |
მომწერეთ Skype-ში
|
|
საიტის მეგობრები |
|
|
|